гдз по решебнику по геометрии 7 класс продолжение здесь решебник украинский язык ворон солопенко 8 класс подробнее на этой странице взято отсюда
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

Анкети

До колко полезен Ви беше сайта?
 
Начало Новини Списъците на застрахователите и застрахователните посредници от държави членки на ЕС, нотифицирали К
Списъците на застрахователите и застрахователните посредници от държави членки на ЕС, нотифицирали К

Към 30 юни 2010 г. застрахователите от държави членки, нотифицирали Комисията за финансов надзор, че желаят да извършват застрахователна дейност на територията на Република България са 295, като осем от тях са декларирали отказ от извършване на застрахователна дейност на територията на страната. За месец юни двама застрахователи са пожелали да работят в България.
Към 30 юни 2010 г. застрахователните посредници от държави членки, нотифицирали Комисията за финансов надзор, че желаят да извършват дейност по застрахователно посредничество на територията на Република България са 1 305, като от тях  68 са прекратили дейността си.  За месец юни девет застрахователни посредници са пожелали да работят у нас.
Списъците със застрахователите и застрахователните посредници са публикувани на страницата на КФН в „ е – Библиотека”, раздел „Поднадзорни лица” – „Нотификации, получени в КФН”.

 
Free Joomla Templates