гдз по решебнику по геометрии 7 класс продолжение здесь решебник украинский язык ворон солопенко 8 класс подробнее на этой странице взято отсюда
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

Анкети

До колко полезен Ви беше сайта?
 
Начало Новини Грижата за безопасността на младите хора обедини различни организации в национална инициатива
Грижата за безопасността на младите хора обедини различни организации в национална инициатива

На 11 юни т.г. в Министерството на образованието, младежта и науката бяха наградени победителите от националната кампания „До училище пеша”, провеждана със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец”. В проекта участваха фондация „Пешеходци”, Центърът за учебно-тренировъчни фирми, Българският форум на бизнес лидерите, Столична община, МВР и е под патронажа на Министерството на образованието, младежта и науката.

Усилията на тези организации и институции бяха обединени от една цел - опазването на живота на децата чрез тяхното запознаване с рисковете на пътя и правилата за безопасност. Проектът се реализира в 63 училища от 46 населени места при голям интерес и активност на младите хора.

В конкурса за инициативи голямата награда от 2500 лв. спечели учебно-тренировъчна фирма „Автотранс 13" ООД на ХІ „а" клас от ПГТ „Гоце Делчев" Пловдив. Учебно-тренировъчна фирма „Сряда сутрин” от ПГИ „Д-р Иван Богоров" гр. Варна получи награда от 2000 лв., а „Сайдер" ООД на ХІ "в" клас от ФСГ„Атанас Буров" от гр. Хасково и ученическата група от V „г” клас при VI ОУ "Братя Миладинови" в гр. Сливен получиха награда от 1000 лв. Бяха раздадени и индивидуални награди като велосипеди, фотоапарати, мобилни телефони и мр3-плейъри.

Като социално отговорна компания „Армеец” се отнася с чувство за отговорност и особена грижа към опазването живота на младите участници в движението. Компанията подкрепи инициативата на всички етапи от нейната реализация, водено от идеята, че превантивната работа е най-добрата защита от пътните инциденти с деца.
 
Free Joomla Templates