смотрите подробнее гдз по математике 6 класс виленкина фгос гдз контурные карты по географии 9 класс аст пресс гдз по английскому языку 8 класс кауфман по страницам решебник по английскому языку 5 ваулина подоляко
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

Анкети

До колко полезен Ви беше сайта?
 
Начало Новини Грижата за безопасността на младите хора обедини различни организации в национална инициатива
Грижата за безопасността на младите хора обедини различни организации в национална инициатива

На 11 юни т.г. в Министерството на образованието, младежта и науката бяха наградени победителите от националната кампания „До училище пеша”, провеждана със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец”. В проекта участваха фондация „Пешеходци”, Центърът за учебно-тренировъчни фирми, Българският форум на бизнес лидерите, Столична община, МВР и е под патронажа на Министерството на образованието, младежта и науката.

Усилията на тези организации и институции бяха обединени от една цел - опазването на живота на децата чрез тяхното запознаване с рисковете на пътя и правилата за безопасност. Проектът се реализира в 63 училища от 46 населени места при голям интерес и активност на младите хора.

В конкурса за инициативи голямата награда от 2500 лв. спечели учебно-тренировъчна фирма „Автотранс 13" ООД на ХІ „а" клас от ПГТ „Гоце Делчев" Пловдив. Учебно-тренировъчна фирма „Сряда сутрин” от ПГИ „Д-р Иван Богоров" гр. Варна получи награда от 2000 лв., а „Сайдер" ООД на ХІ "в" клас от ФСГ„Атанас Буров" от гр. Хасково и ученическата група от V „г” клас при VI ОУ "Братя Миладинови" в гр. Сливен получиха награда от 1000 лв. Бяха раздадени и индивидуални награди като велосипеди, фотоапарати, мобилни телефони и мр3-плейъри.

Като социално отговорна компания „Армеец” се отнася с чувство за отговорност и особена грижа към опазването живота на младите участници в движението. Компанията подкрепи инициативата на всички етапи от нейната реализация, водено от идеята, че превантивната работа е най-добрата защита от пътните инциденти с деца.
 
Free Joomla Templates