смотрите подробнее гдз по математике 6 класс виленкина фгос гдз контурные карты по географии 9 класс аст пресс гдз по английскому языку 8 класс кауфман по страницам решебник по английскому языку 5 ваулина подоляко
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

Анкети

До колко полезен Ви беше сайта?
 
Начало Новини
Новини
Добрите резултати на ING отслабиха натиска да продаде застрахователния си бизнес

Добрият старт на годината отслаби натиска върху холандския банков застраховател ING Group дотам, че му позволи временно да отложи (а дори и да се откаже от това през 2011 г.) да пусне на свободния пазар акциите на застрахователния си бизнес.

Явно ING е пред дилемата, с която се сблъскват и  други, подкрепяни от държавата, европейски банки: дали да продават бързо и да се реструктурират, или да чакат да се появи по-добра оферта?

ING трябва да се раздели със своя застрахователен бизнес вследствие на държавната помощ от 10 милиарда евро [12.41 милиарда долара], която получи през октомври 2008 г. Макар и да трябва да го направи до 2013 г., все пак се очакваше ING да направи поне едно първоначално публично предлагане (IPO) ако не за целия, то поне за част от бизнеса си през следващата година.

Да, но през последната седмица ING разби всички очаквания с добра печалба за първото тримесечие, което според анализаторите означава неразкрити възможности за генериране на капитал и дава глътка въздух на мениджмънта.

"Ако този задвижващ импулс бъде уловен, това ще засили доверието в прогнозите  за успешно IPO на застрахователния бизнес при правилна оценка," казва в свой доклад анализаторът от KBW Кристофър Хичингс.

Хичингс, а и други смятат, че  ING е доказала, че може да бъде печеливш, генериращ парични приходи бизнес, който ще има достатъчен капацитет в настоящата си конфигурация да изплати изцяло държавната помощ и други дългове. Като се има предвид това, точно сега е времето да се  търси най-добрата възможност за продажба на застрахователния бизнес на групата.

Според оценката на анализаторите  IPO може да покрие поне балансовата стойност на капитала в момента на предлагане, или  15 милиарда евро [18.61 милиарда долара], при това с възможност за повишаване на цената на акциите, ако пазарът позволи.

До този момент на 2010 г. европейските акции са паднали с 3 процента, но се покачиха с 18 процента през изминалата година със започналото възстановяване на световната икономика след жестоката финансова криза.

 
ЗАД Армеец” подкрепя най-престижната банкова класация за годината

Годишните банкови награди бяха връчени на тържествена церемония в Гранд хотел София

И тази година ЗАД „Армеец” подкрепи традиционно най-престижната класация на банките в България, организирана за пореде път от в. Пари. Церемонията по връчване на „Годишните банкови награди” ще проведе на 22 юни в тържествената обстановка на Гранд хотел София в присъствието на изпълнителни директори, висши банкови мениджъри, известни представители на бизнеса и политическите среди.

Раздадените на церемонията награди бяха в категориите „Най-ефективна банка”, „Най-динамично развиваща се банка” и „Банка на клиента”. При определяне на категориите организаторите са заложили на критерии, които освен експертното мнение на журито отчитат постигането на поставените от акционерите цели и удовлетворението на клиентите.

Комплексен победител в класацията и носител на голямата награда на в. Пари „Банка на 2009 г.” стана банка ДСК. Тя беше наградена също и като най-ефективна банка. По показателя „Динамичност” на първо място се нареди Пощенска банка.

Г-н Румен Георгиев, председател на УС и изпълнителен директор на ЗАД „Армеец” връчи на „Първа инвестиционна банка” наградата в категорията „Банка на клиента”. По думите на г-н Георгиев „тази награда, е най-истинската, защото отразява мнението на клиентите”. Той отправи към банката пожелание да успее да запази приза си и занапред.

След изминалата трудна година традиционната класация на в. Пари дава поводи за оптимизъм и надежда. Основавана на принципите на прозрачност, безпристрастност и професионализъм при оценката, класацията Годишни банкови награди се превърна в най-престижното събитие на годината за банковите среди и показател за развитието на банковия сектор. 
Allied World Europe пуска нов пакет продукти за малки и средни предприятия - SME360(SM)

Allied World Assurance Company Holdings, Ltd  обяви, че  Allied World Europe е пуснала в продажба уникален продукт, предназначен специално за малките и средни предприятия SME360(SM). SME360 е създаден от правни и застрахователни специалисти така, че да предлага възможно най-пълно покритие на професионалната отговорност в отговор на текущи застрахователни искове в различни сфери на бизнеса във Великобритания и ЕС.

SME360 включва 11 основни застрахователни продукта за професионална отговорност, сегментирани в различни индустриални области, включващи архитекти, счетоводители, актюери, проектиране и строителство, инженери, ИТ специалисти, застрахователни брокери, управленски консултанти, медии и оценители.  SME360 включва освен това и допълнителни покрития, които попълват пакета, включително покритие за директори и отговорни служители (D&O), правонарушение, отговорност при управление на пенсионна сметка (PTL), отговорност при нестопанска/благотворителна дейност, партньорство с ограничена отговорност (LLP), форт (смесица от D&O/EPL) и управленска отговорност. Максималният лимит за продуктите за професионална отговорност е 5,000,000 паунда, максималният лимит на продуктите за непрофесионална отговорност е 10,000,000 паунда, а за смесените продукти D&O и професионална отговорност е 5,000,000 паунда.

Кевин Клиъри – вицепрезидент „Малки и средни предприятия“ и „Професионални линии в Европа“, коментира: „Нашият екип има голям опит в сключването на такива застраховки както в Лондон, така и на пазара във Великобритания. Доста сме ентусиазирани от това да намерим нови възможности в този пазарен сегмент. Очакваме с нетърпение да установим взаимноизгодни връзки с нашите търговски партньори и притежатели на полици, като им осигурим  както застрахователно покритие, така и съдействие от нашите екипи, които се занимават с исковете по щети и управление на риска."

 

 
С водещо място по застраховка „Каско” „Армеец” отпразнува началото на лятото
На 16 юни т. г. със специално парти ЗАД „Армеец” даде ход на …лятото. Дружеството бе официален застраховател на изложението TopGear Auto Show - София 2010, което се проведе от 12 до 19 юни в столичната зала „Фестивална”. Лятното парти, организирано от компанията за нейните партньори, посредници, клиенти и служители, мина под мотото „Армеец Лято”. По време на събитието компанията представи и най-новите си продукти - „Армеец Лято” и „Армеец Солидарност”.

През последните години динамичното и устойчиво развитие на компанията я нареди сред водещите застрахователи на българския пазар. Последните данни, изнесени от Комисията за финансов надзор на 15 юни 2010 г., показват, че за първите четири месеца на годината „Армеец” е безспорният лидер в автомобилното застраховане. Компанията генерира премиен приход от близо 28 млн. лв. и 16,83% пазарен дял по застраховка „Каско” и близо 9 млн. лв. по застраховка „Гражданска отговорност”, като реализира ръст от 8,68% по тази застраховка.

Показателите на ЗАД „Армеец” за първото четиримесечие могат да бъдат определени като много добри. Компанията отчита премиен приход в размер на 45 млн. лв. и има пазарен дял от 10%. Представянето на „Армеец” по всички видове бизнес изпреварва пазарните резултати. Имущественото застраховане на компанията бележи ръст от над 24% спрямо същия период на 2009г., а при застраховането на отговорности и злополуки ръстът е съответно 13,57% и 7,83 на сто. Ръстът при финансовите рискове възлиза на забележителните 98,05% спрямо същия период на 2009 г.

С добрите си резултати, с гъвкавите си и иновационни застрахователни продукти и с амбициозния си екип „Армеец” дава заявка за лидерското място в българското застраховане и защищава името си на сериозен и надежден застраховател на българския пазар.

Рокаджиите от Б.Т.Р. сътвориха истинско шоу за гостите на партито, допълнително настроението повишиха раздадените чрез томбола чудесни награди - автомобилни застраховки, кредитни карти и самолетни билети до Испания, Италия и Кипър.

Късметлиите бяха изтеглени от председателя на УС и изпълнителен директор на „Армеец” г-н Румен Георгиев, от г-жа Цветанка Крумова – изпълнителен директор, г-н Валентин Димов – член на УС и управител на агенция Варна на „Армеец”, и Ярослава Кръстева – изпълнителен директор и председател на СД на ЗЕАД „ЦКБ Живот”.

Празникът на „Армеец”, посветен на новите продукти и лидерското място на компанията в автомобилното застраховане, събра с лятно настроение множеството от партньори, клиенти и служители на компанията

 
Плащане на застраховки с iCARD EUROINS MASTERCARD

iCARD EUROINS MASTERCARD e ко-брандирана международна кредитна

карта за настоящи и бъдещи клиенти на “Застрахователно дружество Евроинс”

АД и iCARD. Издател на картата е „Интеркарт Файнанс” АД. Кредитната карта

е предназначена за улеснено плащане на застраховки, издадени от Евроинс, за

покупки на стоки и услуги и теглене на пари в брой в страната и чужбина. За

активиране на картата, първата транзакция трябва да бъде за заплащане на

застрахователна премия по желана от клиента застраховка.

iCARD EUROINS MASTERCARD предоставя допълнително удобство за

клиентите на Евроинс, като освен за плащания на всички видове застраховки в

офисите на компанията, в случай на застрахователно събитие те ще имат

възможност да получат обезщетението си директно по сметката на кредитната

си карта.

Притежателите на ко-брандираната кредитна карта ще се възползват както от

преференциални тарифи за обслужване, така и от всички иновативни продукти

и услуги предлагани от iCARD.
 
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 10 - 18 от 786
Free Joomla Templates