смотрите подробнее гдз по математике 6 класс виленкина фгос гдз контурные карты по географии 9 класс аст пресс гдз по английскому языку 8 класс кауфман по страницам решебник по английскому языку 5 ваулина подоляко
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

Анкети

До колко полезен Ви беше сайта?
 
Начало Новини
Новини
Войната за клиенти започна
Последният един месец на застрахователният пазар се получи нещо като истинска конкуренция. След като ЗПАД ‘Армеец” пуснаха новите тарифи за автокаско и гражданска отговорност в началото на септември. ЗПК ’Лев Инс” почти мигновено отговори на удара и също пусна изключително ниски тарифи за автокаско и гражданска отговорност на 5 септември. Както винаги и ЗД ‘Бул Инс” АД не остана по-назад и от 15 септември се очакват нови тарифи за автокаско и гражданска отговорност .
Продължава...
 
ЗПАД Булстрад променя името си

 Промените на застрахователният пазар у нас през изминалият месец беше свързан отново със задължителната застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилистите.

 

Продължава...
 
Гаранционният фонд ще дава обезщетения за " Хилдън" и "Европа" от октомври
 Хората и фирмите, които имат да взимат пари от фалиралите преди няколко години застрахователни дружества "Хилдън" и "Европа", от октомври ще могат да си ги вземат от Гаранционния фонд. Решението за това е взето от Управителния съвет на фонда. Изчисленията показват, че така фондът ще се раздели с над 1 млн. лв. от натрупаните резерви. Парите ще се дават, въпреки че двете фалирали компании не са внесли нито един лев в Гаранционния фонд.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 81 82 83 84 85 86 87 88 Следваща > Последна >>

Резултати 784 - 786 от 786
Free Joomla Templates