whatsapp spy android kostenlos click the following article Spionage app Iphone überwachungskamera nutzen Handyortung Spyware iphone kostenlos Telefonüberwachung mitarbeiter visit web page article source here Iphone sms Überwachungs app Software überwachungskamera freeware download Whatsapp plus ausspionieren Apple überwachung app Whatsapp kinder kontrollieren Whatsapp mitlesen app iphone Kann man handy seriennummer orten read article Handy hotspot Blaue haken whatsapp obwohl nicht online Wlan knacken mit iphone Wie funktioniert handy spionage software continue reading Iphone 5 passwort hack Handy übers internet hacken Urteil handy spionage Sms lesen internet Whatsapp überwachung free Spy app this web page Handy tracking germany Iphone 5 hacken ohne pc visit web page My spy handy Sony handycam software for android Smartphone ortung Handyortung mit Whatsapp sms spion Kann man android orten Spionage app Telefoon hacken click Telefon abhören Kontrolle handyparken Whatsapp spy descargar gratis para pc Iphone 8 gefunden orten Sony Hack iphone geometry dash Handyspiele samsung s5230 kostenlos downloaden Handy das Handy Handy abhören chip akku Whatsapp überwachung über wlan link click at this page Unbekannte telefonnummer orten Verlorenes handy Iphone orten trotz flugmodus Iphone empfangene sms lesen Iphone Iphone 7 whatsapp blaue haken deaktivieren just click for source Handy spiele mario kostenlos Handy orten anhand imei Bilder spionage app Whatsapp sniffer tecmundo Whatsapp überwachung go here Kann keine sms lesen s6 Kann keine Handy abhören geht das Iphone 6s click to see more Whatsapp im Blaue Iphone 8 Plus ortung umgehen article source Handy orten lassen windows phone In fremde Spionage mit read article sony handycam hdr-cx240 samsung galaxy s7 telefon orten handy spionage descargar whatsapp sniffer para iphone 6s gratis click to see more learn more here whatsapp manche iphone 6 Plus hacken eigenes handy per gps orten click hack iphone sony handycam sony handycam dvd more info handy tracker free visit web page telefon hacklemek spionage win whatsapp blaue
Joomla extensions and Joomla templates by JoomlaShine.com

Анкети

До колко полезен Ви беше сайта?
 
Начало Новини
Новини
НОВА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ СТАРТИРА В СТОЛИЦАТА

Специализиран застрахователен и автосервизен бизнес център на ЗД БУЛ ИНС АД и ДАВИТ ЕК беше открит в Столицата

Лентата бе прерязана от доц. Стоян Проданов, изпълнителен директор на Застрахователно дружество БУЛ ИНС, и Мая Пангарова, управител на ДАВИТ ЕК АВТОЦЕНТЪР

 

Първият в страната Застрахователен и автосервизен комплекс вече е факт. ДАВИТ ЕК АВТОЦЕНТЪР е разположен на площ от 4000 кв.м. на бул. ”Андрей Ляпчев” 1 в квартал „Мусагеница”. Тук за пръв път в България на едно място са съсредоточени всички видове дейности, които очаква от застрахователя си клиентът- притежател на автомобил. Този комплекс включва застрахователен салон, банков офис, място за маркиране на автомобилите, салон за завеждане и ликвидация на щетите, сервизна дейност, поета от ДАВИТ ЕК АВТОЦЕНТЪР – един от най-модерните и високотехнологични автосервизи в страната, каса за изплащане на обезщетенията по настъпили застрахователни събития. Въведена е нова, модерна организация за ликвидиране на щетите, включваща активното участие на клиента, на застрахователя и на представител на сервиза на всички етапи от момента на заявяването на щетите и приемането на МПС за ремонт до крайното му получаване в завършен вид.

ДАВИТ ЕК АВТОЦЕНТЪР е създаден от сътрудничеството на двете утвърдени на българския пазар компании, развиващи се в сферата на услугите, с цел да се предостави на клиента цялостна, качествена и бърза услуга, изпълнявана от професионалисти. Тук клиентите ще могат да получат пълен набор от застрахователни услуги предлагани от БУЛ ИНС. Като стратегически партньор ДАВИТ ЕК ще извършва автосервизна дейност и продажба на луксозни автомобили с пълна гаранция.

Домакините са се погрижили и за удобството на клиентите, като са осигурили голям брой парко-места за автомобилите им и са изградили уютно и просторно помещение за отдих, където те могат да изпият една освежаваща студена напитка или силно кафе докато ги обслужват.

“Ако не мислиш за бъдещето, няма да имаш бъдеще”. Следвайки тази мъдрост на Голсуърти, ЗД БУЛ ИНС АД не само се доказва като коректен и сигурен партньор, но развива и предлага модерна концепция за разширяване и разнообразяване на застрахователната дейност, насочена към бързото и качественото обслужване на всеки клиент”, сподели доц. Стоян Проданов, изпълнителен директор на БУЛ ИНС. Той изтъкна също, че приоритет на дружеството е непрекъснато да подобрява качеството на обслужването на клиентите си, както при предлагането на застрахователните продукти, така и при ликвидацията на щетите и срочното изплащане на обезщетенията по настъпили застрахователни събития. Към това е насочена и инвестицията в този уникален като концепция бизнес център, съчетаващ традиция и сигурност с бързина и качество в обслужването. Това е доказателство, че дружеството няма да спре до тук, а ще се развива успешно и за в бъдеще, като осигурява качествена застрахователна защита за всеки свой клиент.

БУЛ ИНС е на 15 години и през цялото това време застрахователното дружество не е спирало да се развива като коректен и сигурен партньор, оправдавайки доверието на своите български и чуждестранни клиенти. Именно затова то си остава ПРЕДПОЧИТАНИЯТ ЗАСТРАХОВАТЕЛ от най-верният коректив - клиента.
 
„Армеец” спонсорира поредица документални филми за древна история

В навечерието на 24 май известният български режисьор Стилян Иванов издаде луксозна поредица документални филми с подкрепата на ЗАД Армеец. Филмите са в типичния за режисьора стил и имат за цел да пробудят паметта на българите за това, „…че нашите корени са много по-дълбоки, много по-далечни, отколкото доскоро се представяше…” и са заснети в някогашните земи на Тракия, Месопотамия и Анатолия, които крият големите тайните на човешкия път от древността до наши дни.

Стилян Иванов е автор на редица документални филми показващи непознати факти за българската култура и изкуство, за историята и традициите на страната. След успехът на„Истината за Орфей” през 2008 година, днес Армеец за втори път подкрепя твореца водено от идеята, че Земята, която обитаваме е уникална в истинския смисъл на думата и хората имат право да знаят същността на своето минало. Днес повече от всякога народът ни се нуждае от силите и енергията, които предците ни са оставили назад в хилядолетията, от възвръщане на чувството за достойнство и зачитането на това достойнство не само у себе си, но и у другите.

За „Армеец” е чест да помогне повече хора да се насладят на невероятните гледки от скалите на Каподокия, под водите на Памуккале, оживените пазари на Дамаск, модерните небостъргачи на Истанбул, да почувстват магията на древния свят влизайки в храмовете на Ефес, Милет и Ендара или гробницата на цар Мидас. Ще могат да видят едни от най-старите следи от човешки крак запечатани във вулканична лава преди 17 000 години, както и скални рисунки на 11 000 години намерени в земите на Анатолия.

Първият от поредицата филми – „Траките”, се излъчи на 24 май от 15:30 часа по БТВ. Останалите пет диска – „Орфей и Музиката”, „Месопотамия – следи в пясъка” и трите части на „Анатолия”, ще бъдат в разпространение скоро след излъчването на „Траките”.

 
ОФИЦИАЛНО СТАНОВИЩЕ – ОПРОВЕРЖЕНИЕ НА ЗК „ЛЕВ ИНС” АД

Това писмо е провокирано от материал, публикуван на страниците на в. „Стандарт” („Не плащат за одран калник”/бр. 6220,стр.10/ 11.05.2010 г., без автор), който цели  категорично публичното уронване на корпоративния имидж и репутация на ЗК „Лев Инс” АД.

В публикацията се използва непотвърдена и невярна информация, свързана с един от продуктите на застрахователната компания, като по този начин се провокира в клиентите ни внушението за това, че ЗК„Лев Инс” е некоректен и неизгоден застрахователен партньор.

Тиражирането на подобни манипулирани факти, превръща статията в проводник на задкулисни  корпоративни интереси.

Ето защо ЗК „Лев Инс” АД счита за необходимо да реагира в отговор на своето публично оклеветяване от страна на в. „Стандарт” като се възползва от законното си право на отговор, на страниците на вашия вестник, във вид и форма, аналогични на статията, уронила престижа на една от водещите български застрахователни компании.

Относно твърденията, че „Лев Инс” „отказва да плаща щети за по-малко от 100лв. по „Каско”, ако са причинени на паркинг”, заявяваме категорично:

ЗК „Лев Инс” не е променяло Общите  Условия на застраховката, които да ограничават правото на обезщетение до 100лв., ако колата им е била ударена на паркинг, независимо дали виновното лице е установено или не. През първите 3 месеца на 2010г. са заведени 8 104 претенции, а платени 7 595. За щети до 1000лв., при които не се изисква допълнителен оглед, се прилага „бърза писта”, което означава, че застрахователното обезщетение се изплаща до 24 часа от предявяване на претенцията.

По повод написаното в публикацията, че „ако щетата е за над 100лв., клиентът трябва да поеме поне 10% от ремонта, гласят Общите условия на полицата на компанията”, ви предоставяме екземпляр от Общите условия на дружеството, които не съдържат и никога не са съдържали подобна клауза. На уеб сайта на дружеството www.lev-ins.com всеки клиент има възможност да се запознае с Вътрешните правила за организация на дейността по уреждане на застрахователни претенции и конкретната методика за изчисляване на застрахователното обезщетение.

Статията завършва с твърдението, че „ако ядосан ваш роднина реши да ви отмъсти, като ви изпочупи колата, може да не получите никакво обезщетение.”

Съгласно т.26.19 от раздел IX от Общите условия по застраховката на ЗК „Лев Инс”, със стандартен и четивен шрифт е написано, че Застрахователят не обезщетява щети, възникнали в следствие на  „умишлени действия на застрахования, членове на неговото домакинство и/или негови служители, както и на лица, на които е предоставил МПС под наем, лизинг или за послужване.” Този текст фигурира неизменно в Общите условия на дружеството от неговото създаване през 1996г. При направена справка в Общите условия на другите цитирани в статията застрахователни компании – „Армеец”, „Бул Инс” и „Булстрад” може да се установи следното:

Съгласно Общите условия на ЗАД „ Армеец”, раздел IV „Изключени рискове”, т.15.5 Застрахователят не покрива щети в следствие на „умишлени или с груба небрежност действия на застрахования, член на неговото семейство, негов служител, трето ползващо МПС лице, водача на МПС, превозваните със МПС лица, които действия са предизвикали застрахователно събитие.”

Съгласно Общите условия на ЗАД „Булстрад”, раздел VIII „Общи изключения”, т.1.4 Застрахователят не покрива щети в резултат на „умишлени действия на застрахования, на членовете на неговото семейство или упълномощения водач, както и лицата на работа при застрахования или на които той е предоставил МПС под наем, за ползване, на лизинг и други.”

Съгласно Общите условия на  ЗД „Бул Инс” АД, раздел III „Изключени рискове”, т.1.3  Застрахователят не покрива загуби или повреди на МПС в резултат на „користна цел, инсценирано застрахователно събитие, умишлени действия или бездействия на застрахования и/или лице, в съучастие с който и да е член на семейството му, представители и/или лица на работа при него.”

В условията на икономическата и финансова криза, която неизбежно дава негативно отражение и върху българския застрахователен пазар е необходимо бързо, качествено и адекватно обслужване на клиентите. Това е и основният приоритет на  ЗК „Лев Инс” в изпълнението на поставените цели за непрекъснат и устойчив растеж на дружеството.

 
Подписан е Меморандум за взаимна помощ и обмяна на информация между Комисията за финансов надзор и А

На 31 май 2010 г.,  в Комисията за финансов надзор  официално  беше  подписан Меморандум за разбирателство, за взаимна помощ и обмяна на информация по въпросите на надзора на застраховането между Комисията за финансов надзор и Агенция за застрахователен надзор на Република Македония.
Д-р Климе Попоски, Президент на експертния съвет на македонската агенция, изрази надеждата си за ползотворно сътрудничество с българския надзор, още повече, че македонският застрахователен надзор е съвсем млада институции, от 7 месеца са самостоятелна агенция и се надяват на  компетентна помощ от страна на българските си колеги в усъвършенстването на надзорните практики. Г- н Петър Чобанов, председател на КФН, изрази готовност за взаимно сътрудничество с цел подобряване на надзорните практики и ефективност на двете институции.
Агенция за застрахователен надзор на Македония и Комисията за финансов надзор изразяват чрез подписването на Меморандума желанието си за сътрудничество на базата на взаимно доверие и разбирателство при надзора на застрахователни компании, регистрирани в България и в Република Македония. При обмен на информация и опит, ще се провеждат и конкретни разследвания на отделни  застрахователни компании, които извършват дейност на територията на двете страни.
Основната цел на Меморандума е да се разработят и усъвършенстват механизмите за обмяна на опит и информация  във връзка със застрахователните компании и регулацията на застрахователните пазари в България и Македония. Меморандумът ще гарантира и по-голяма защита на клиентите на застрахователни услуги и ще способства за честността, стабилността и ефективността на застрахователната индустрия.

 
„ДИВАС АРТ” ЕООД, гр. Варна, е вписано в регистъра на застрахователните брокери

Ралица Агайн-Гури, заместник-председател на КФН, ръководещ управление "Надзор на инвестиционната дейност", издаде решение, с което се вписва „ДИВАС АРТ” ЕООД, гр.Варна,  в регистъра на застрахователните брокери. 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 64 - 72 от 786
Free Joomla Templates